Typisch Lindenholt


Welkom op de wijkwebsite van Lindenholt! Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden op de site. Je kunt me altijd mailen als je nog vragen hebt.

Vriendelijke groet,

Gerard van Bruggen.

 

Aanmelden
Vul rechtsboven op het scherm je email adres in en daarnaast je wachtwoord. Klik dan op aanmelden.  Alleen als je aangemeld bent kunt je zelf informatie op de wijkwebsite plaatsten en precies zien wat er bij jou in de buurt gebeurt.

 

Wat gebeurt er bij jou in de buurt?
Op de BuurtRadar kun je precies zien wat er allemaal bij jou in de buurt gebeurt. Bomen die gekapt worden, verkeersmaatregelen, buurtactiviteiten, advertenties en nog veel meer: het is allemaal te zien op de buurtradar. Je bepaalt zelf welke infiormatie je ziet. Ook kun je je hier abonneren op de wekelijkse buurtmail.

Hulp in de buurt
Met de Helpende Hand kun je buurtbewoners n�g meer helpen. Of ze om hulp vragen. Heb je een oppas nodig? Of zoek je tijdelijk hulp omdat je slecht ter been bent? Maak je vraag zichtbaar op de wijkwebsite zodat buurtbewoners je kunnen helpen.  


Prikbordadvertentie plaatsen
Plaats hier je advertentie op het prikbord. De nieuwste advertentie verschijnt op de voorpagina. Je kunt natuurlijk ook door alle advertenties heenbladeren, wie weet wat je tegenkomt!

Je evenement in de wijkagenda
Je kunt hier zelf je evenement in de wijkagenda zetten. Dit komt automatisch op de voorpagina te staan als het zover is. Of kijk wat er de komende weken in de wijk te doen is!

Zoeken
Deze functie doorzoekt voor jou alle informatie op de wijkwebsite: advertenties, helpende hand, nieuwsberichten, diensten, (wijk)organisaties, wijkverhalen en evenementen.

Jezelf laten zien aan de wijk
Wil je meer bekendheid voor jezelf, bedrijf of organisatie? Registreer je dan eerst persoonlijk als deelnemer op deze website. Tijdens je registratie of in later in je profiel kun je jezelf verbinden aan een bedrijf of organisatie. Je kunt je zo als ZZP-er, bedrijf of organisatie in de wijk bekend maken, laten zien welke diensten je biedt, welke behoeften van wijkbewoners jij oplost en welke mensen er voor jou actief zijn. Deze informatie tonen we op jouw pagina in de bedrijfs- en dienstengids. Ook wordt je informatie opgenomen in de zoekresultaten op de wijkwebsite. Als organisatie kun je zelf nieuwsberichten, advertenties en evenementen op deze site publiceren.

Makkelijk contact leggen met andere wijkprofessionals.

 

Werk je in de wijk als professional in zorg, welzijn, wonen of veiligheid? Nu is het mogelijk om je als wijkprofessional te registreren en aan te geven in welke wijk en voor welke organisatie je werkt. Zo ontstaat er een mooi �smoelenboek� dat je zelf actueel houdt. De meeste informatie is ook direct zichtbaar voor de buurt. Vertrouwelijke informatie is natuurlijk alleen zichtbaar voor jou en je collega�s in de wijk.

 

Wijkclips
Hier zie je de nieuwste filmpjes die op de site zijn toegevoegd door de redactie.

Wijkverhalen
Hier lees je de nieuwste verhalen die op de site zijn toegevoegd door de redactie.

Reacties
Hier zie je de laatste reacties op berichten op de site.

Nieuwste wijkkrant lezen
Hier kun je de nieuwste wijkkrant online lezen en het archief doorbladeren.

Producten & Diensten
Hier ze je een overzicht van de producten en diensten die ondernemers in de wijk op de website aanbieden.

Veelgestelde vragen
Hier zie je de vragen die de gebruikers van deze website het meest aanklikken.

Ondersteuning zoeken
Soms heb je tijdelijk even professionele ondersteuning nodig. Hier kun je kijken welke organisaties in jouw wijk actief zijn, welke diensten ze aanbieden en welke professionals bij jou in de wijk werken.

Bedrijven & Organisaties bekiijken
Hier zie je een online gids met alle bedrijven en organisaties in de wijk die zich op de site registreerden.

Bewoners bekijken
Hier zie je een online gids met alle bewoners die zich op de website registreerden.