LindenholtLeeft.nl

Inloggen of inschrijven

Van Tuin tot Bord

  • 38 weergaven


Vanavond werkelijk heerlijk gegeten in het Wijkatelier 'Van tuin tot Bord'. 

Onder leiding van Jan-Willem van Opstal werd er door de keukenbrigade een fabuleus 3-gangen menu geserveerd. Jan Willem van Opstal is de nieuwe bedrijfsleider voor Van Tuin Tot Bord bij het Wijkatelier en toont zich een veelzijdig persoon. Als chefkok is hij het creatieve brein achter de menu-samenstelling van de drie gangen waarbij in de uitvoering leiding wordt gegeven aan de vrijwilligers die zich hebben aangemeld. Gedurende de voorbereiding wordt het menu besproken en geven de vrijwilligers zelf aan aan welk onderdeel gewerkt gaat worden. Oorspronkelijk is het de bedoeling dat de ingrediënten zoveel mogelijk uit eigen moestuin worden gehaald. Aangezien er op dit moment nog weinig sprake is van veel groeizaamheid buiten is er dit keer gewoon boodschappen gedaan. Het menu van deze avond bestond uit een preitaartje met Gorgonzola met gemengde salade gecompleteerd met een heerlijke dressing. Daarna werd het hoofdgerecht geserveerd, andijviestamppot met vega spekjes en  wortelsalade op smaak gebracht met een vega-mayonaise. Het dessert was werkelijk van een buitencategorie; yoghurt met honing, bosbessen en bananen met crum van Para- en Peacanoten en een toef slagroom. 

Vanaf heden dus elke woensdagavond rond de klok van 18.00 uur een verrassende en gezonde driegangenmaaltijd geserveerd in Buurtrestaurant het Wijkatelier in Lindenholt. Schuif gezellig aan en ontmoet andere buurtgenoten! Prijs € 6,50, kindermenu (tot 12 jaar) € 3,50. 

DIT MAG JE NIET MISSEN!!!!!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.