Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Repair Café in Dukenburg zaterdag 12 januariHeb je een fiets waarvan het wiel aanloopt? Een stofzuiger die het stof laat liggen? Een wankel stoeltje? Of een spijkerbroek die net te lang is? Het team van het Repair Café Dukenburg (Tolhuis 44-44) staat zaterdag 12 januari van 11.00 tot 14.00 uur klaar om je te helpen bij het herstellen van de meest uiteenlopende gebruiksartikelen.

Het Repair Café in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid is gratis toegankelijk. Je neemt van thuis kapotte spullen mee (eventueel met gebruiksaanwijzing). Van 11.00 tot 14.00 uur helpen handige vrijwilligers je bij het repareren. Vind je dat je goed geholpen bent, dan geef je een vrijwillige bijdrage.

Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren, zijn aanwezig. Zijn de benodigde onderdelen aanstaande zaterdag niet aanwezig? Elke tweede zaterdag van de maand kun je tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. De volgende bijeenkomst is op 9 februari. Wil je meer weten? Bel 024-3452113 of kijk naar deze video (https://www.youtube.com/watch?v=JZRV9ZN5reg).

Deel dit bericht!