Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Muziektheater over psychische kwetsbaarheid

Vind je het gek! Muziektheater over psychische kwetsbaarheid

NIJMEGEN – Indigo en de RIBW Nijmegen & Rivierenland organiseren op maandag 11 november de muzikale theatervoorstelling ‘Vind je het gek!’. Een ontroerend, humorvol en oprecht theateronderzoek naar de dunne scheidslijn tussen ‘normaal’ en ‘gek’.

Theatermaakster Nynka Delcour sprak met zes ‘verhaalbrengers’ over hun leven, over de pieken en de dalen. Verhalen over leven met een duiveltje op je schouder, de wereld willen redden, je nergens thuis voelen of het niet meer zien zitten, maar toch doorgaan…  Dit riep bij haar de vraag op ”Waar ligt de grens tussen ‘normaal’ en ‘gek’ eigenlijk? En “Waarom gaan zij over die grens, en ik nèt niet?” 

Samen met pianist Rob Stoop en Samen Sterk zonder Stigma zette Nynka deze echte verhalen om in een prachtig stuk muziektheater. Een pleidooi voor openheid over psychische problemen.

Nabespreking

Na afloop gaan we met het publiek in gesprek over kwetsbaarheid, stigma, anders zijn en het delen van je verhaal. 

Praktische informatie

De voorstelling vindt plaats op maandag 11 november om 19.30 uur bij de Lindenberg, Ridderstraat 23 te Nijmegen. De voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die zich betrokken voelt bij het thema psychische kwetsbaarheid. De entree bedraagt 5 euro (mensen met een minimum inkomen en studenten betalen geen entree).

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Indigo: 026-3124483 of


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.