Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

mijn groene wijk

MIJN GROENE WIJK IN NIJMEGEN

9 INITIATIEVEN IN 9 WIJKEN IN 2019


Heb jij een goed idee om jouw wijk mooier, groener of leuker te maken? Of heb jij een probleem in de wijk waar je graag wat aan wilt doen? Dan is dit je kans! 

Binnen Mijn Groene Wijk zijn wij op zoek naar buurtbewoners met initiatieven om hun wijk beter, groener en/of duurzamer te maken. Daarbij willen we initiatieven ondersteunen die echt uit de wijk komen en die breed gedragen worden binnen een straat, buurt of wijk. Het maakt daarin niet uit wat voor thema het initiatief heeft, zolang het maar groen/duurzaam is. 


Negen initiatieven

We zijn op zoek naar initiatieven uit alle 9 stadsdelen van Nijmegen. Daarin gaan we 9 initiatieven ondersteunen. Mensen uit Lindenholt kunnen contact opnemen met Mijn Groene Wijk als zij een goed idee voor de wijk hebben. Dit kan via www.mijn-groenewijk.nl


We bieden ondersteuning bij de opstart van het initiatief en we begeleiden bewoners bij daar waar behoefte aan is. Daarnaast hebben we per initiatief een budget beschikbaar. 

Je kunt aan de slag met je eigen idee en wij kunnen daarin ondersteuning bieden op de volgende manieren: 

  • Helpen bij het verder uitwerken van je idee;
  • Planning en een plan van aanpak maken;
  • Inventariseren wat je nodig hebt om je actie op te zetten;
  • Koppelen aan de juiste personen en organisaties die je nodig hebt;
  • Het aanschaffen van benodigdheden, zoals bloemen, flyers of tenthuur.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een initiatief voor jouw wijk? Kijk dan op www.mijn-groenewijk.nl voor meer informatie en contactgegevens.


------

Zou u na het overleg van morgen een reactie kunnen geven in hoeverre het is gelukt om deze tekst in het wijkblad te plaatsen?
In de bijlage vindt u het logo van Mijn Groene Wijk.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Menno van Dinther

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.