LindenholtLeeft.nl

Inloggen of inschrijven

ALZHEIMER CAFÉ IN DUKENBURG. Ook voor bezoekers uit Lindenholt!

In Lindenholt, Hatert, Neerbosch-Oost en Dukenburg wonen honderden mensen met dementie.

Voor deze mensen, hun naasten, familie en andere belangstellenden opent het eerste Alzheimer Café in Dukenburg in Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 7039. Op woensdagavond 29 mei is het zover. Vanaf zeven uur wordt u door onze gastvrouwen verwelkomd met een gratis kopje koffie of thee. Om half acht begint het programma. Wethouder Grete Visser zal de officiële opening verrichten.

In het Alzheimer Café Dukenburg en omgeving krijgt u voorlichting en advies. U ontmoet lotgenoten in een ongedwongen sfeer en er is ruimschoots gelegenheid voor een praatje en het stellen van vragen aan deskundigen. Op de informatietafel is veel voorlichtingsmateriaal beschikbaar.

In de toekomst zal het Alzheimer Café op de vierde woensdag van de maand gehouden worden, behalve in juli en december. De toegang is gratis.

Er wordt steeds een thema besproken met deskundigen. De eerste keer zal professor Raymond Koopmans van het RadboudUMC en de Waalboog het thema “Vergeetachtigheid of Dementie?” onder de loep nemen.

Iedereen is van harte welkom!

Wilt u een bijdrage leveren, of hebt u vragen? Neem contact op met Jo Robeerst. Telefoon 024 3453820.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.