LindenholtLeeft.nl

Inloggen of inschrijven

Expositie schilderijen deelnemers CCN-Z in Wijkcentrum Meijhorst

8 januari 2020
  • 39 weergaven

  • Aangeboden
  • Verlopen

Expositie schilderijen deelnemers CCN-Z in Wijkcentrum Meijhorst

Wijkcentrum Meijhorst toont vanaf 7 januari tot 31 maart 2020 een nieuwe expositie met werken van deelnemers van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (CCN-Z). Op 10 januari ben je tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom bij de opening.
Het is een bijzondere expositie die zeker aandacht verdient.

In het Atrium en op de 1e etage van Wijkcentrum Meijhorst is vanaf januari een 40-tal schilderijen en tekeningen van deelnemers van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid te bezichtigen. Het werk is zeer divers en gemaakt in de vrije teken- en schildergroepen, de aquarelleergroep en de groep abstract tekenen en schilderen. Daarnaast worden in de vitrine in het Atrium werkstukken van toekomstige workshops tentoongesteld.

Gedurende de hele expositie hebben bezoekers de mogelijkheid om op woensdagmiddag kennis te maken met het aanbod aan creatieve hobby’s van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Er staan demonstraties gepland van onder meer Tekenen/Schilderen, Stippen, Boekbinden, Steenkunst en Edelsmeden.

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid is er voor beginners en gevorderden, voor knutselaars en scheppende kunstenaars vanaf 18 jaar. In een ontspannen omgeving geef je vorm aan je eigen creativiteit en leg je makkelijk contact met anderen. Wil je ontdekken hoe je zelf je creativiteit kunt uiten of wil je een tentoongesteld werk kopen? We horen graag van je.
Meer informatie: Tolhuis 44-44 Nijmegen, www.ccnz.nl, tel.: 024 - 345 521 13, mail:


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.