Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

10 stuks mooie VARENS (matteucia strutiopteris) hoogte=75cm

20 juli 2019


Deze mooie struis- of  bekervarens (matteucia strutiopteris) komen oorspronkelijk van de zandgrond  op de Veluwe. Al meer dan 35 jaar siert dit type varen onze tuin. Bij ons staan ze in de klei en hebben het heel goed naar hun zin. Geen probleem!
Het blad heeft een frisse groene kleur en heeft een mooie dichte structuur. Zo af en toe moet je uitdunnen want ze vermeerderen graag. We hebben deze varens zowel in de volle zon, half schaduw en in de schaduw staan; het  maakt allemaal niet uit, ze staan er geweldig bij. Op dit moment zijn ze ongeveer 75cm hoog en veel hoger worden ze  niet! Ik verkoop de varens voor € 9,95 per stuk. Als u besluit  om ze allemaal te kopen (10 stuks), dan mag u ze voor € 80,= meenemen.


U begrijpt dat ik de varens niet kan opsturen dus u kunt ze alleen ophalen  bij ons thuis in Nijmegen.

De opbrengst is niet voor mijzelf maar komt geheel ten goede aan onze schoonwaterprojecten in Afrika. Dus ik hoop met de verkoop van deze mooie planten een aantal gezinnen in Afrika een leven lang schoon- en gezond drinkwater te schenken. Als u meer wilt weten over mijn vrijwilligerswerk, stuur dan even een mailtje. Voor de duidelijkheid: ik ben geen handelaar, maar gewoon een vrijwilliger van de St. GAiN Nederland. U steunt dus gelijker tijd een goed doel! Zie ook mijn eigen website www.minakupenda.nl 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.