Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

11 DAAGSE ETHIOPIË ON THE WILD SIDE

8 februari 2019


11 DAAGSE ETHIOPIË ON THE WILD SIDE

Max.: € 1800.00


Ethiopië wild en ongetemd. Het beste wat het land te bieden heeft aan wilde dieren en culturen.

Geniet van een wandelsafari tussen de wilde olifanten, buffels en andere dieren in een van de minst bezochte nationale parken van het land. Uw bezoek draagt bij aan de bescherming van het ecosysteem in dit gebied.

Ga op jeep safari in andere nationale parken op zoek naar onder andere het Swayne' s hartenbeest, wat alleen hier voor komt.

'S avonds geniet u van de zonsondergang terwijl de geluiden van de afrikaanse nacht langzaam haar intrede doen.

Tijdens een ontspannende boot safari op het Chamo Meer drijft u tussen de nijlpaarden en krokodillen door, volgens sommigen de grootste krokodillen op het afrikaanse continent.

Bezoek meerdere jagers en verzamelaars culturen in de Omo vallei en daarbuiten. Zie de wereld door hun ogen, terwijl u onderdeel wordt van hun dagelijks leven.

Deze tour is opgezet als een privé-tour en prijzen beginnen vanaf € 1800.00 per persoon bij een reisgezelschap van 2 personen

vanaf 4 personen daalt de prijs.

meer informatie vindt u op https://earthsafari.eu/product/11-day-ethiopia-on-the-wild-side/

Desgewenst kunnen we de reis voor u op maat maken.

Bel of mail voor meer informatie.


Deel dit bericht!