BOXING BOOTCAMP NIJMEGEN

Stap in de dynamische wereld van Boxing Bootcamp Nijmegen, waar boksen de hoofdrol speelt. Onze deskundige trainer, gecertificeerd door de Nederlandse Boksbond, focust op praktische bokstechnieken, van krachtige stoten tot slimme verdediging. Bij Boxing Bootcamp Nijmegen boek je snelle vooruitgang en bouw je zelfvertrouwen op.

Ontdek de veelzijdigheid van onze trainingen, met bootcampen in Nijmegen als kernpunt. We trainen op diverse locaties, waaronder onze indrukwekkende bootcamptuin, park en bos, voornamelijk op donderdag en vrijdag volgens het lesrooster. Hier draait het om krachttraining, core stability-oefeningen en een dosis rennen voor een complete fitnesservaring.

De perfecte combinatie van boksen en bootcampen maakt elke sessie meeslepend en uitdagend. Blijf gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Boxing Bootcamp Nijmegen biedt dé plek voor een complete en bevredigende fitnesservaring. Doe mee en ontdek hoe ver je kunt gaan met onze opwindende bootcampen in Nijmegen

 

TARIEVEN

ABONNEMENT

ONBEPERKT

35 EURO PER MAAND 

boxing, training, silhouette-4237010.jpg

ABONNEMENT 

1 X PER WEEK 

25 EURO PER MAAND 

boxing, training, silhouette-4237010.jpg

Lesrooster

Ontdek krachtige bokstrainingen bij Boxing Bootcamp Nijmegen! Onze trainingen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen op twee handige locaties, bieden een unieke combinatie van bootcamp-energie en bokstechnieken. Bekijk het gedetailleerde lesrooster voor meerdere dagen en zet de eerste stap naar een sterker, fitter leven. Klaar om je conditie naar een hoger niveau te tillen met het beste van bootcamp en boksen in Nijmegen? 

Klik op onderstaande button!

NIJMEGEN BOKSEN

de Jonge Krijgers Academie, een krachtige weerbaarheidscursus voor jongeren van 9 tot 16 jaar. Gedurende vijf intensieve weken verwerven ze essentiële zelfverdedigingstechnieken en ontwikkelen ze geleidelijk aan zelfvertrouwen.

Deze cursus erkent dat de middelbare schooltijd best heftig kan zijn voor deze jongeren en biedt een waardevolle uitkomst.

Door deel te nemen aan deze cursus krijgen jongeren de tools aangereikt om de uitdagingen van de middelbare schooltijd beter aan te kunnen.

Meld uw kind hieronder aan!

Meld je aan voor een Gratis Proefles!

Meedoenregeling Nijmegen

“Boxing Bootcamp Nijmegen omarmt met enthousiasme mensen die willen komen trainen middels de Meedoenregeling.

Wij geloven dat sporten een recht is voor iedereen!

Ons toegewijde team heet deelnemers die gebruik maken van de Meedoenregeling  van harte welkom.

Ontdek de energieke wereld van Boxing Bootcamp Nijmegen en geniet van toegankelijke en motiverende workouts. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, bij ons is er plaats voor iedereen.

Schrijf je vandaag in en maak deel uit van onze inclusieve fitnessgemeenschap waar iedereen kan sporten en genieten!

boksen KSS2

Boxing Bootcamp Nijmegen is een gecertificeerd bokscentrum, erkend door de Nederlandse Boksbond. Onze focus ligt op kwaliteitstrainingen, geleid door trainers die zijn opgeleid door de Nederlandse bond. We streven naar effectieve, veilige en professionele trainingen. Door onze samenwerking met de Nederlandse Boksbond kunnen we de deskundigheid en authenticiteit van onze programma’s waarborgen.

Boksen.nl | Homepage

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud