Lesgever: Ruben Bach

Ontspannen leren leven én werkelijk doen wat bij je past.

Klaar voor een totale positieve omkering in je leven?

  • 8 bijeenkomsten:
  • Data: meer info over komende data mail naar info@innercreations.one
  • Uur: 
  • Locatie:
  • Meebrengen: pen en papier
  • Prijs: Inclusief online oefenmateriaal en het boek De Oerkracht van Korte Momenten van Verstilling. Totaal 160 euro
  • MeeDoenRegeling gemeente Nijmegen
  • Inschrijven kan via info@innercreations.one

Hoi en leuk dat je hier bent. En waarschijnlijk geen toeval 🙂 Benieuwd of we elkaar gaan ontmoeten in dit mysterieuze leven.
Hartelijke groet,
Ruben

Ontspannen Leren Leven
Beoefening van Korte Momenten van Verstilling! Goed nieuws: Oefenen kost geen moeite. Moeiteloos luisteren naar de boodschap die gaat over Korte Momenten van Verstilling en ontspanning zorgt er voor dat dit automatisch in het dagelijks leven gaat opkomen.

Veel van wat we hebben geleerd zijn we als absolute waarheid gaan aannemen. Heel logisch en tegelijkertijd brengt dit veel verwarring en spanning in het leven van de mens. Tijdens de bijeenkomsten ‘Ontspannen Leren Leven’ onderzoeken we of het mogelijk is ons minder te identificeren met het gevoel een afgescheiden ‘ik’ te zijn die alles in het leven denkt te moeten controleren. We laten dat gevoel door beoefening keer op keer voor korte momenten even met rust. Pffff… voel je het al? Even geen balast… een kort moment van verstilling… van ontspanning. En nieuwe ruimte om werkelijk te doen wat bij je past.

Tijdens deze 8 bijeenkomsten leer je dus hoe je ontspannen kunt leven. Het overtuigende gevoel een persoon te zijn in deze drukke wereld zal plaats maken voor een meer ontspannen gevoel van eenheid, rust en helderheid. Minder verwarring en dus meer fijne flow. Laten we alvast beginnen die ‘ik’ anders te benoemen… wat dacht je van ‘de menselijke vorm’? Hiermee creëren we wat afstand van dat vaak zo belastende gevoel een ‘ik’ te zijn die alles dient te controleren.

Voor wie is deze cursus een mooie aanvulling in het leven?

• Voor ‘de menselijke vorm’ die meer ontspanning zou willen ervaren.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die wil openbloeien.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die wil doen wat bij hem of haar past.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die soms bang is.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die soms verlegen is.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die zoekt naar de ware essentie.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die helderheid wenst in het leven.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die wil ervaren dat vrijheid in ieder moment aanwezig is.

• Voor ‘de menselijke vorm’ die liefde en vertrouwen zoekt in iedere ervaring.


Wat gaan we doen tijdens deze 8 bijeenkomsten en gedurende de week?

Kort gezegd:
We beoefenen Korte Momenten van Verstilling waardoor er automatisch helderheid en ontspanning in het dagelijks leven zal worden ervaren.

We gaan tijdens deze 8 bijeenkomsten minder in op het ‘doen’ in het leven. De aandacht gaat vooral uit naar het herkennen van de onveranderlijke en altijd stabiele ruimte. Van daaruit zal duidelijk worden dat zachtheid, helderheid, liefde, perfectie, acceptatie, warmte en inspiratie altijd aanwezig is. Voorbij de ‘Denkende Gedachten’ wordt in deze 8 weken diep ontspannen in alle gevoelens en emoties die vaak zorgen voor stagnatie in de dagelijkse flow.

Vele acties van de mens zijn gebaseerd op angst en verwarring. Leer je te ontspannen in iedere ervaring in je leven dan zul je zien dat ‘Het Ego’ langzaam afbrokkelt en plaats maakt voor een heldere natuurlijke flow in het leven.

Naast de bijeenkomsten, die zullen bestaan uit een geleide meditatie en een vraag antwoord gesprek, zul je in deze 8 weken iedere dag een – 10 minuten opdracht – uitvoeren ter bevordering van een vrijer en ontspannen leven. Daarnaast luister je dagelijks vele uren per dag naar geleide meditaties die verwijzen naar de mogelijkheid te ontspannen te midden van alles.

Het herontdekken van de rust en ontspanning te midden van ALLE situaties in het leven is fantastisch! Voor de ‘Denkende Mind’ is dit niet te vatten en deze zal zeker in het begin nog wat tegensputteren. Als ‘de menselijke vorm’ eenmaal inziet dat het leven écht kan stromen zonder de bemoeienissen van ‘De Denkende Mind’ wordt het leven een heel nieuw en bijzonder verhaal.

Soms even wennen, maar zeer zeker de moeite waard en voor alles en iedereen een grote opluchting. Een nieuwe ‘menselijke vorm’. Zacht, warm, ontspannen en liefdevol.

Wil je je aanmelden voor de 8 weekse cursus stuur dan een email naar; info@innercreations.one

Opbouw van de bijeenkomsten

Tijdens en na de reeks bijeenkomsten creëer je moeiteloos en als vanzelf een nieuwe heldere diepe ontspanning in het leven. Na 8 bijeenkomsten zie je geen problemen meer, enkel nog positieve uitdagingen die je helpen om méér en méér vrijer te leven. Je dagelijkse bezigheden worden helder en sluiten aan op jouw grootste passie en ‘InnerCalling’.

Wat vraagt het?
Openheid en veel zin hebben om ‘eindelijk’ het tij te willen keren.

Wat ontdekken we?
We ontdekken de altijd aanwezige onveranderlijke ontspannen aanwezige Ware Essentie oftewel ‘De Liefdevolle Bron’. Voorbij alle woorden, voorbij iedere gedachte, voorbij het gevoel een persoon te zijn. Keer op keer haken we zogezegd aan op ‘De Liefdevolle Bron’ en wordt het duidelijker en duidelijker dat het mogelijk is om diep te ontspannen in iedere ervaring. Daar waar we voorheen vastliepen in een strijd met ons zogenaamde ‘Ego’ maken we nu ruimte om als het ware de natuurlijke stroom van het leven door ‘de menselijke vorm’ heen te laten stromen.

Wat gaan we doen?
Door meditatie en de mogelijkheid vragen te stellen onderzoeken we op een zachte en ontspannen manier de altijd aanwezige onveranderlijke ontspannen aanwezige ‘Liefdevolle Bron’. We maken het een gewoonte om de focus te leggen op deze onveranderlijke stroom in het leven in plaats van alle veranderlijke ervaringen en omstandigheden. Helderheid eerst… en vanuit helderheid ontspannen alles laten stromen. Geleide meditaties, stilte, ontdekken, overtuigingen doorprikken, korte momenten leren stoppen en ontspannen, en andere bewustwordingsoefeningen komen aan bod.

De 8 bijeenkomsten worden in 3 delen onderverdeeld.

Bijeenkomst 1 en 2:

Introductie van Korte Momenten van Verstilling:

Thema’s die aan bod komen:

~ Herontdek de bron van alles; ‘De Liefdevolle Bron’.
~ Alles laten zijn zoals het is.
~ Niets van iets willen.

Je leert vele malen per dag je lichaam en geest automatisch een kort moment te ontspannen. De kracht van een kort moment te verstillen is onbenoembaar. Je krijgt eenvoudige oefeningen mee die je gedurende de week kunt toepassen.

Via de website krijg je toegang tot geluidsopnames.

Goed nieuws: Oefenen kost geen moeite. Moeiteloos luisteren naar de boodschap die gaat over Korte Momenten van Verstilling en ontspanning zorgt er voor dat dit automatisch in het dagelijks leven gaat opkomen. Het is de basis voor een wonderlijke verandering van jouw levenspad.

Bijeenkomst 3 en 4:

Korte momenten voorbij het persoonlijke

Thema’s die aan bod komen:
~ Een nieuw leven vanuit het hart
~ Alles ten diepste vertrouwen
~ De gezegende menselijke vorm

De ‘Denkende Mind’ valt als het ware in ‘Het Hart’. Je wordt tijdens bijeenkomst 3 en 4 meegenomen voorbij alle gedachten en misvattingen in het leven. Tijdens de Korte Momenten van Verstilling en ontspanning keer je als het ware even naar binnen en zul je kunnen ervaren dat een ontspannen en gelukzalige stroom altijd aanwezig is. Altijd? Ja, werkelijk altijd. Het herontdekken van deze gelukzalige stroom is voor iedereen een groot geschenk. We onderzoeken tijdens de bijeenkomsten en de online geluidsopnames eventuele ‘saboteurs’ en leren focussen op dát in het leven wat altijd staat te springen om vol enthousiasme te leven!

Bijeenkomst 5 tm 8:

Oplossen van de meest lastige ervaringen en helemaal openbloeien.

Thema’s die aan bod komen:
~ Spanning en burn-out lossen op in Liefde
~ Oplossen van herhalende verwarring
~ Helemaal openbloeien
~ Kan het leven zelf genoeg zijn?

Door middel van een meditatief vraag antwoord gesprek verwijst Ruben naar heldere praktische mogelijkheden die behulpzaam zijn voor jouw dagelijkse ervaringen.


Over Ruben Bach:
Ruben Bach spreekt over de mogelijkheid in het leven keer op keer diep te ontspannen en te leven vanuit de natuurlijke liefdevolle stroom van het leven. Alle relaties die we met elkaar in dit leven aangaan kunnen vanuit een totaal nieuwe ervaring zacht en open worden ervaren. Tijdens de bijeenkomsten zul je mogen ervaren dat een nieuwe harts-connectie ervaarbaar zal zijn. Een connectie met het grotere geheel voorbij het vastzittende en vaak beperkende gevoel een persoon te zijn.
Lees meer over Ruben

Tijdens je zoektocht in het leven én te midden van alle chaotische levenssituaties ontspannen en openbloeien in iedere ontmoeting met jeZelf en met elkaar.

Klaar voor een totale positieve omkering in je leven?

  • 8 bijeenkomsten:
  • Data: meer info over komende data mail naar info@innercreations.one
  • Uur: 
  • Locatie:
  • Meebrengen: pen en papier
  • Prijs: Inclusief online oefenmateriaal en het boek De Oerkracht van Korte Momenten van Verstilling. Totaal 160 euro
  • MeeDoenRegeling gemeente Nijmegen
  • Inschrijven kan via info@innercreations.one