Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep voor vrijwilligers Buurtverbinders


Buurtverbinders Nijmegen is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers!

Ken jij de buurtwebsites van Nijmegen al? Dat zijn online plekken waar buurtbewoners elkaar kunnen vinden, elkaar kunnen helpen en alle informatie kunnen vinden en delen over hun eigen wijk en buurt.

De buurtwebsite is interactief, dat betekent dat alle bewoners en betrokken organisaties zelf in hun wijk een bijdrage kunnen leveren aan het zichtbaar maken en communiceren op één digitale plek. Wij hebben daarvoor jouw hulp nodig! Want er gebeurt véél in de wijk. Vind jij het dus leuk om iets te doen in je eigen wijk, dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn verschillende manieren waarop je een bijdrage kunt leveren. Schrijf je gemakkelijk ergens over op facebook of blog je regelmatig, dan kunnen wij je al goed gebruiken.

Maar misschien wil je graag contacten leggen en mensen interviewen die iets te vertellen hebben over de buurt en ben je nieuwsgierig naar bijzondere activiteiten. Ook dan wil het team van de buurtwebsite jou graag binnenhalen.

Buurtgenoten die graag fotograferen zijn sowieso welkom en al helemaal als je bijvoorbeeld heel handig bent met Facebook en Twitter.

Beschik je (nog) niet over al deze talenten maar ben je wel graag bereid om dat allemaal te leren, ook dan nodigen we je uit om je aan te sluiten. Huidige teamleden zullen er dan alles aan doen om jou de benodigde vaardigheden bij te brengen.

Het aller belangrijkste is dat je mee wilt gaan doen omdat je het leuk vindt en je daardoor  verbonden voelt met de wijk. Je levert tegelijkertijd een heel concrete bijdrage aan meer saamhorigheid, vertrouwen en welzijn voor alle buurtbewoners.

Vind elkaar, help elkaar, ken elkaar in je eigen wijk, dat is de leidraad bij Buurtverbinders Nijmegen. Dat geldt voor bewoners, maar ook voor gemeentelijke instanties en organisaties die actief zijn in de wijk.

In Nijmegen zijn in totaal  inmiddels 9 buurtsites in diverse wijken van de stad actief. Wil je weten welke dat zijn? Neem dan eens een kijkje bij www.buurtverbindersnijmegen.nl

Nieuwsgierig of wil je direct al mee doen? Neem dan contact op: info@lindenholtleeft.nl