Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

opening FIT-Beweegroute in Lindenholt

Gerard van Bruggen
8 juni 2017 , 352x gelezen

Een aantal actieve bewonersuit Lindenholt hebben het initiatief genomen om een Beweegroute langs het Maas-Waalkanaal te realiseren. Een route die goed is voor je conditie en waarbij alle spiergroepen getraind worden waarbij gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke omgeving en van toestellen voor fitnessoefeningen. Door dit initiatief worden zowel jonge- als oude bewoners gestimuleerd om in beweging te komen.  

Dit initiatief sluit perfect aan bij de Beweegagenda van onze wethouder sport, wijken, onderwijs en openbare ruimte; Renske Helmer, waarbij in de komende periode diverse Beweegroutes in diverse wijken in Nijmegen ontwikkeld worden. 

De laatste maanden zijn meerdere bewoners en partijen, zowel binnen als buiten Lindenholt, druk bezig geweest met de ontwikkeling en realisatie van de ‘allereerste’ Beweegroute in Nijmegen, genaamd; FIT-Beweegroute Lindenholt 

Een mooi resultaat om trots op te zijn. Om te vieren dat wij de FIT-Beweegroute in gebruik genomen kan worden, wordt deze 10 juni (10:30 uur) op een feestelijke en sportieve manier geopend door Renske Helmer. Een opening waarbij bewoners en partners een belangrijke rol spelen.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป