Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Gemeenteraadsverkiezingen 2018: Stem voor uw gemeenteraad

Gerard van Bruggen
21 februari 2018 , 569x gelezen

Op 21 maart 2018 bent u aan zet, dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Nijmegenaren gaan die dag naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Wat vindt u belangrijk? Wat gaat er goed of wat ziet u graag anders?  De gemeenteraad gaat over veel zaken die ook voor ú van belang zijn. Denk hierbij aan het aantal huizen dat gebouwd wordt, het verstrekken van subsidies maar ook over de mobiliteit en de leefbaarheid in de wijken.

Bent u benieuwd welke partijen mee doen en wat hun standpunten zijn? Ga dan naar https://nijmegen.mijnstem.nl en vul de stemhulp in, zo krijgt u inzicht in welke partijen het beste bij u passen.

U ontvangt de stempas ongeveer drie weken voor de verkiezingen in de brievenbus. Met uw stempas kunt u in alle stembureaus in Nijmegen uw stem uitbrengen.

 Meer informatie over de verkiezingen en hoe het stemmen werkt vind u via www.nijmegen.nl/verkiezingen. Volg de gemeente Nijmegen ook op Facebook om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws over de verkiezingen.


.

Reacties

Jan 24 februari 2018
Stem lokaal, stem @stadspartij DNF, de partij met bevlogen Nijmegenaren uit alle wijken. http://www.stadspartijdnf.nl/verkiezingsprogramma/
Bekijk al het nieuws uit je buurt »