Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
05-11-2018
Overig
Is een taak als bestuursvoorzitter jou op het lijf geschreven? Dan vertellen we jou hier graag meer over. - Je bent het eerste aanspreekpunt en fungeert als het gezicht van onze organisatie - Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de stichting en daarmee verantwoordelijk voor het opdrachtgeverschap aan de uitvoeringsorganisatie - De coördinatie & aansturing van activiteiten wordt gedaan door twee betaalde medewerkers - Kennis van techniek, onderwijs en andere zaken rondom voorzitterschap helpen je bij het uitvoeren van de functie - Je leidt de vergaderingen van het bestuur - Je voert eventuele functionerings- en beoordelingsgesprekken met de coördinatoren van de werkvloer -Je hebt ervaring in het besturen van een stichting en het leiden van dialoog en discussies; -Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoer van de visie vanuit de stichting; -Je bent in staat de visie van de stichting op inspirerende wijze uit te dragen in maatschappij en media; - Je bent in staat om mensen te motiveren en de teamgeest binnen het bestuur en de stichting te bevorderen; - Je hebt een netwerk in de wereld van educatieve en/of technische organisaties, ambtelijke en politiek Nijmegen is een pre.
22-10-2018
Hulp
Weet jij van alles over materialen en gereedschappen? Ben jij handig met bestellingen en onderhoud? Kortom: Ben jij de enthousiaste materiaalbeheerd(st)er die wij zoeken binnen ons team? - Onderhoud van inventaris en apparatuur. - Herstellen van eventuele beschadigingen aan materialen en gereedschappen. - Het verzorgen van materiaalbestellingen. - Hout op maat zagen voor werkstukjes. Alles gaat in samenwerking met teamcollega's.
09-09-2018
Hulp
Festival der Kunsten heeft kaartjescontroleurs nodig op 6 en 7 oktober in Bottendaal, Nijmegen van 12.00 tot 18.00 of een gedeelte ervan.
13-08-2018
Hulp
Hulp bij het knippen van mijn nagels
09-08-2018
Tuinieren
Voor een oudere heer ben ik op zoek naar een vrijwilliger die wat tuinwerkzaamheden voor hem kan uitvoeren.
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
07-06-2018
Hulp
Ik zou graag in de wijk Lindenholt bij een oudere dame of heer, 1 middag in de week een kopje koffie willen drinken, samen wandelen of een boodschapje doen.
25-05-2018
Hulp
Route bewakers, start nummer uitdelers, water verzorgers. Tijdens de hardloopwedstrijd Lindenholt RUN zoeken we mensen die ons willen helpen op zondag 17 mei van 11.00- 14.00. Dit is tijdens de Dag van Lindenholt in het park.
20-04-2018
Hulp
Voor een patient ben ik op zoek naar een wandelmaatje (of 2) om 2x per week ongeveer 30 minuten te wandelen. Tijden en dagen in overleg met meneer. Meneer loopt met een rollator en heeft het nodig dat iemand aangeeft dat hij even pauze moet houden. Dus heb je zin om 2x per week te wandelen neem dan contact met me op dan geef ik de gegevens door aan meneer.
Pagina's (1): 1