Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
09-01-2019
Hulp
Je begeleidt samen met meerdere collega’s een basisschoolklas (dit kan wisselen tussen groep 1 t/m groep 8) bij een techniekles, waarbij de kinderen met materialen en gereedschap aan de slag gaan bij het TCCN. Kijk voor het specifieke programma onder het kopje ‘onderwijs’ op onze website www.tccn.info. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar collega’s die affiniteit hebben met het begeleiden van kinderen voor de Techniekertjes op de dinsdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar meerdere personen die een goede basiskennis hebben met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
09-01-2019
Hulp
Momenteel zijn we op zoek naar een collega voor de Willie Wortel op de donderdag middag. Door vertrek van onze gewaardeerde collega zijn wij op zoek naar iemand die een goede basiskennis heeft met betrekking tot de techniek, waarbij kennis van elektronica en solderen wel een pré is. Het Technisch Creatief Centrum kan hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken. De werktijden en beschikbaarheid gaat in overleg. Wel is het fijn als je voor langere tijd beschikbaar bent. Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en komt te werken in een fijn team waar het gezellig is en iedereen open staat voor feedback.
26-12-2018
Hulp
Heb je een beetje tijd over om creatief aan de slag te gaan?Jouw idee is welkom!
26-12-2018
Hulp
Wil jij helpen in de keuken van het Wijkatelier?
06-12-2018
Overig
Lees Henk Laurensen op buurtverhalen
06-12-2018
Overig
Lees Henk Laurensen op buurtverhalen
01-12-2018
Hulp
Hoi ik moet 2 kleine rolluikjes op de eerste verdieping afgekit hebben wie kan mij helpen. Met vriendelijke groet, Frans
22-10-2018
Hulp
Weet jij van alles over materialen en gereedschappen? Ben jij handig met bestellingen en onderhoud? Kortom: Ben jij de enthousiaste materiaalbeheerd(st)er die wij zoeken binnen ons team? - Onderhoud van inventaris en apparatuur. - Herstellen van eventuele beschadigingen aan materialen en gereedschappen. - Het verzorgen van materiaalbestellingen. - Hout op maat zagen voor werkstukjes. Alles gaat in samenwerking met teamcollega's.
09-09-2018
Hulp
Festival der Kunsten heeft kaartjescontroleurs nodig op 6 en 7 oktober in Bottendaal, Nijmegen van 12.00 tot 18.00 of een gedeelte ervan.
13-08-2018
Hulp
Hulp bij het knippen van mijn nagels
09-08-2018
Tuinieren
Voor een oudere heer ben ik op zoek naar een vrijwilliger die wat tuinwerkzaamheden voor hem kan uitvoeren.
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
07-06-2018
Hulp
Ik zou graag in de wijk Lindenholt bij een oudere dame of heer, 1 middag in de week een kopje koffie willen drinken, samen wandelen of een boodschapje doen.
25-05-2018
Hulp
Route bewakers, start nummer uitdelers, water verzorgers. Tijdens de hardloopwedstrijd Lindenholt RUN zoeken we mensen die ons willen helpen op zondag 17 mei van 11.00- 14.00. Dit is tijdens de Dag van Lindenholt in het park.
20-04-2018
Hulp
Voor een patient ben ik op zoek naar een wandelmaatje (of 2) om 2x per week ongeveer 30 minuten te wandelen. Tijden en dagen in overleg met meneer. Meneer loopt met een rollator en heeft het nodig dat iemand aangeeft dat hij even pauze moet houden. Dus heb je zin om 2x per week te wandelen neem dan contact met me op dan geef ik de gegevens door aan meneer.
Pagina's (1): 1