Menu

Nieuws:

10 november Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Sandra Smeets, (Creatief Centrum Nijmegen-Zuid)
5 november 2018 , 26x gelezen

Repareren als alternatief voor weggooien

10 november Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Staand achter de uitspraak: ‘Weggooien? Mooi niet!’ is zaterdag 10 november weer een Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44. Het Repair Café is gratis toegankelijk en de bedoeling is om (samen) de meest uiteenlopende gebruiksartikelen te repareren.


Je neemt van thuis kapotte spullen mee (en indien aanwezig ook de gebruiksaanwijzing). Denk aan elektrische apparaten, fietsen, kleding, speelgoed, etc.. Een enthousiast team van vrijwillige reparateurs staat van 11.00 tot 14.00 uur voor je klaar om je te helpen bij het herstellen.


Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren, zijn aanwezig. Vind je dat je goed geholpen bent, dan geef je een vrijwillige bijdrage. Zijn de benodigde onderdelen aanstaande zaterdag niet aanwezig? Elke tweede zaterdag van de maand kun je tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. De volgende bijeenkomst is op 8 december. Wil je meer weten? Bel dan met onze beheerders 024-3452113.

Reacties