15 december Kerstmarkt Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

  • 346 weergaven

Details

Zaterdag 15 december 2018 van 10:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Tolhuis 44-44
Nijmegen, Nederland

Handmade cadeaus en kerstdecoraties

Zaterdag 15 december is de Kerstmarkt van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid in Tolhuis 44-44. U vindt er originele, handgemaakte cadeaus, kerstdecoraties en creatieve kerststukjes. In de workshop ‘Lichtkrans maken’, creëert u zelf een kerstkrans waarmee u de kerstsfeer in uw huis brengt. In de ontmoetingsruimte kunt u terecht voor warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep met roggebrood en spek. De Kerstmarkt opent om 10.00 uur en sluit om 15.00 uur. De markt is gratis toegankelijk.

Doorlopende workshop ‘Lichtkrans maken’

De hele dag door kunt u deelnemen aan de workshop ‘Lichtkrans maken’. Wilt u zeker zijn van deelname, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar . Zet in de mail uw naam en het tijdstip waarop u aan de workshop wilt beginnen. Uw plek wordt gereserveerd. De kosten voor de workshop zijn € 5,00 (alle benodigde materialen inbegrepen).

Creatieve activiteiten

Bij het Creatief Centrum kunt u: glas in lood zetten, glasfusen, beeldhouwen met hout, boekbinden, edelsmeden, boetseren, werken met speksteen, hout bewerken, creatief allerlei, met textiel werken, vilten, tekenen en schilderen en mozaïeken. Gereedschappen en machines voor de hobby’s zijn aanwezig in het centrum. U kunt op elk moment van het jaar starten. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek de Kerstmarkt en maak een afspraak voor een proefles. U kunt ook u terecht op onze website en op Facebook  Adres: Tolhuis 44-44, 6537 PN Nijmegen.

Over de organisator

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid
Creatief Centrum Nijmegen-Zuid biedt, zonder winstoogmerk, bewoners van de wijken Dukenburg en Lindenholt activiteiten op creatief gebied...... Lees meer