Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Nieuws:

Workshop Stop Motion in Bibliotheek Zwanenveld

Susan Bink, (Bibliotheek Gelderland Zuid)
8 november 2018 , 119x gelezen

Ben jij nieuwsgierig en wil je op ontdekkingstocht in de digitale wereld? Kom dan samen met andere kinderen (8-13 jaar) experimenteren in Bibliotheek Zwanenveld. Op 19 december kun je aan de slag met stop motion: een animatiefilmpje gemaakt van foto’s. 

Wel eens van stop motion gehoord? Je kunt met deze techniek leuke filmpjes maken van foto’s die je snel achter elkaar afspeelt. In de workshop op 19 december in Bibliotheek Zwanenveld leer je tussen 15.30 en 17.00 uur hoe je zelf een animatie kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop! De workshop wordt gegeven door fotograaf Nienke Wiering en is gratis. Meld je vooraf aan via zwanenveld@obgz.nl of in de vestiging zelf.

Wil je graag experimenteren met andere technieken in de Digi Playground van de bibliotheek? Een overzicht van alle Digi Playground activiteiten van de Bibliotheek Gelderland Zuid kun je vinden op www.obgz.nl/digiplayground. Meld je vooraf aan in de vestiging waar de workshop plaatsvindt. Alle workshops zijn gratis.

Alvast een voorproefje? Bekijk hier het filmpje over de Digi Playground van de Bibliotheek Gelderland Zuid: https://youtu.be/roEw9k8iZ2A.

Reacties