Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Wijkschouw BroekwijkenWijkschouw Broekwijken

Wijkschouw
Elk jaar maakt de wijkbeheerder van de gemeente Nijmegen met de bewoners een rondgang door de wijk wat de wijkschouw wordt genoemd. Daarbij wordt er gekeken naar wat goed gaat en wat nog verbeterd kan worden in de openbare ruimte, zoals de straten, pleinen en 'het groen'. Deze wijkschouw is bedoeld zodat men weet wat er speelt en wat belangrijk is in hun wijk.

Uitnodiging
Op woensdag 17 april bent u van harte welkom om mee te gaan met de jaarlijkse wijkschouw in de Broekwijken. We zullen ons verzamelen om 18.00 bij het wijkcentrum De Brack in de Leuvensbroek om 12.00. Van hieruit stappen we samen op de fiets om samen de wijk gaan bekijken.

Wijkbeheerplan en voortgangsbrief
Elke wijk heeft een wijkbeheerplan met een looptijd van vier tot zes jaar en waarin staat wat we samen willen realiseren in het beheer van de openbare ruimte. U kunt dit wijk plan bekijken op de website: nijmegen.nl/wijken, en klik vervolgens op de plattegrond van uw wijk. Elk jaar wordt er een wijkschouw gehouden en een belangrijk aspect hiervan is de voortgangsbrief. Hierin leest u de belangrijkste dingen die het afgelopen jaar gerealiseerd zijn en de planning voor het komende jaar.


Aanmelden wijkschouw
U kunt zich aanmelden voor de wijkschouw op tel: (024) 329 32 77 of via . Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u wel opmerkingen of ideeën die u graag kwijt wilt? Laat het ons weten.

Tot ziens bij de wijkschouw.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.