LindenholtLeeft.nl

Inloggen of inschrijven

Spring! groep (voor vrouwen die positief vooruit willen) start weer in Lindenholt!

  • 1394 weergaven

  • Nieuws

EMPOWERMENT

Wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik verder?

Empowerment heeft te maken met grip krijgen op jezelf en op je leven: je krijgt vertrouwen in je eigen kunnen, neemt regie over je leven, bent in staat om op te komen voor jezelf en laat je minder beïnvloeden door anderen.

 GROEP

In de groep ‘Spring!’ ga je samen met andere vrouwen uit de wijk aan de slag. Samen delen, herkenning bij elkaar, maar vooral ook van elkaar leren hoe je weer positief verder kunt. De groep is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Wij dagen jou uit: Spring erin en Spring mee! De groep wordt begeleid door Ricky Verbakel (Sterker sociaal werk) en Dieke de Koning (Indigo preventie).

VOOR WIE

Heb je het gevoel dat je soms vast zit, dat dingen niet gaan zoals jij zou willen? Wil je in beweging komen en het stuur weer in handen nemen? Woon je in Nijmegen Lindenholt of Dukenburg? Dan is deze groep iets voor jou!

Ervaringen van deelnemers

“Je wordt er bewuster van hoe je de dingen aanpakt en leert dat ombuigen naar positievere manieren. Werk aan jezelf, je bent het waard.” 

“Je bent niet alleen en je wordt sterker door contact met andere vrouwen.”

 

WAAR EN WANNEER

Van tevoren is er een kennismakingsgesprek.

Start groep: Bij voldoende aanmeldingen starten we op 4 april 2019

Bijeenkomsten: 8 bijeenkomsten op donderdagochtend, 9.30-11.30uur

Locatie: Wijkatelier Lindenholt, Zellersacker 10-03 in Nijmegen

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

INFO EN AANMELDEN

Indigo preventie: Dieke de Koning: 026-3124483 /

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.