Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Julia
5 december 2018

LICHTAVONDEN Beleef Africa by lightHet Afrika Museum presenteert een ‘special event’ op 22, 23 en 24 december. Op deze drie avonden is het buitenmuseum geopend en sfeervol verlicht. De Afrikaanse dorpen komen tot leven door middel van lichtprojecties. 

Verhalen komen met licht tot leven
Al van ver zie je de sluwe spin Anansi, die voorkomt in verhalen uit Ghana en het Caribisch gebied, over de muren van het buitenmuseum kruipen. Anansi nodigt uit om naar de dorpen  te lopen waar de verhalenvertellers de spannende verhalen vol eeuwenoude wijsheden delen. Geniet van fascinerend Afrika met mooie verlichting, vuurkorven, warme hapjes en drankjes en de gezellige familie-activiteiten. Kleed je extra warm aan en vind je het leuk om een eigen lichtje mee te nemen, dan kan dat!

ONLINE Ticketverkoop
Kindertickets zijn slechts 1 euro, volwassenen betalen de reguliere entreeprijs. Met een museumkaart of BGL kaart kun je gratis naar binnen. Ga naar afrikamuseum.nl en koop snel je tickets, want vol=vol! Het evenement is alleen toegankelijk voor bezoekers met een online-ticket. 

Kies de dag en starttijd: om 17.00, 18.00, 19.00 of 20.00 uur.
Je wordt verzocht minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Kijk het volledige programma op www.afrikamuseum.nl.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie is het museum dagelijks geopend. Sluit aan bij de gratis familie rondleidingen en doe mee met de Sieradenworkshop, deelname is € 2 exclusief entree.

Het museum is gesloten op 25 december en 1 januari 2019.


 
 Postweg 6 - 6571 CS Berg en Dal