Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

Kaarsenzakken voor de Samenloop voor Hoop KWF

Hallo, ik ben Helga Gerritsen. Over 2,5 week is het zo ver, dan ga ik met mijn zoon Stan (8) en nog vele anderen, de Samenloop voor Hoop in Tiel lopen. Een 24 uurs wandelevenement (van 1 juni 14.00 tot 2 juni 14.00) met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de KWF kankerbestrijding.

Van de organisatie van de Samenloop voor Hoop hebben we te horen gekregen dat er pas ongeveer 650 kaarsenzakken zijn verkocht. Dit is veel te weinig om de hele route te verlichten 1-2 juni. Om de route te kunnen verlichten zijn er wel 4000-5000 nodig.

De kaarsenzak ceremonie is 1 juni om 22.30 en dit is een emotioneel moment, een moment om de mensen onder ons die strijden tegen de ziekte kanker te steunen, mensen die deze ziekte niet overleefd hebben te herdenken. Daarom willen wij een oproep doen om ons te steunen door een kaarsenzak te kopen....deze zak is een blanco zak, die men geheel naar eigen invulling kan versieren met foto's of teksten. Mocht men niet creatief zijn, kunnen er ook gewoon kaarsenzakken gekocht worden om deze aan het team te doneren, wij zorgen dat deze beschreven worden en versierd. 

De zakken kosten €5,- per stuk. Deze dienen weer voor 27 mei ingeleverd zodat ik ze weer bij de organisatie kan inleveren.

Helpt u ons mee, en koopt u ook een zak voor dit mooie goede doel? Stuur dan een WhatsApp of SMS bericht naar 0616942541. 

Namens Stan en mij alvast bedankt!