LindenholtLeeft.nl

Inloggen of inschrijven

Digitaal Café in Bibliotheek Zwanenveld

  • 11 weergaven


Hoe kan ik e-mailen via mijn tablet? Kan ik biebboeken verlengen via mijn smartphone? Hoe moet ik een Skype-account maken? Wil je meer weten van de computer, laptop, tablet of telefoon? Kom dan iedere eerste woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Digitaal Café in Bibliotheek Zwanenveld.

Tijdens het Digitaal Café kun je met al je vragen terecht over computers, telefoons, tablets, internet, e-books of andere digitale zaken. Vrijwilligers staan klaar om je vragen te beantwoorden. De inloop is vrij, iedereen is van harte welkom. 

Vrijwilliger gezocht

Vind je het leuk om andere mensen te helpen met digitale vragen? Bibliotheek Zwanenveld is nog op zoek naar een extra vrijwilliger voor het Digitaal Café. Interesse? Stuur een mailtje naar

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook cursussen om beter met de computer te leren omgaan. Kijk voor het aanbod op www.obgz.nl/digitaalvaardig of haal de brochure ‘Digitaal op weg’ in de bieb. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.