Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lindenholtleeft.nl

Inloggen of inschrijven

2 mei 2019: Theater van de Laatste Dagen in de OntmoetingskerkEen voorstelling over LEVEN in de laatste dagen

VPTZ Thuis Sterven Rijk van Nijmegen organiseert samen met de Ontmoetingskerk Meijhorst een avond waarin het samen zijn in de laatste levensfase centraal staat.

Theatermaker Nicoline van Beek geeft in haar voorstelling een lichtvoetige maar ook ontroerende vertelling. Die vertelling is geschreven door professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn met mensen die geen genezingskans hebben. In de voorstelling komen we de terminale patiƫnt tegen, maar ook de dodelijk vermoeide mantelzorger. Maar ook de vrijwilligers, die ondersteunen in die mantelzorg, komen voorbij.

De voorstelling dient als opmaat voor een onderlinge uitwisseling van gedachten over dit onderwerp.

De voorstelling vindt plaats in de Ontmoetingskerk Meijhorst op donderdag 2 mei a.s. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.

Voor de voorstelling zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar via het secretariaat van de Ontmoetingskerk of via nfo@vptzthuisstervenrijkvannijmegen.nl.