Workshop Gelli plate "Delfts blauwe tegel"

  • 14 weergaven

Details

Donderdag 23 november 2023 van 09:30 tot 12:00 uur
Afgelopen
Tolhuis 4444, Nijmegen

Monoprint een Delfts blauwe tegel

Al kennis gemaakt met de Gelli-plate of daar nieuwsgierig naar?

Ook met alleen blauwe en witte acrylverf kun je op de gelli plate verrassend en origineel collagepapier maken. Dat doe je door acrylverf uit te rollen op de plaat, allerlei materialen in de verf te drukken en met een A4-tje daarvan een afdruk te maken. Het papier verwerk je daarna naar eigen fantasie of naar voorbeeld in een collage "een Delfts blauwe tegel". 

Op donderdag 23 november van 9.30 tot 12.00 vindt deze workshop plaats in het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. De kosten voor deze workshop bedragen €15,- pp incl. materialen en consumptie.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar onder vermelding van Workshop gelli plate Delfts blauwe tegel. Je kunt je ook persoonlijk aanmelden (op werkdagen tussen 09.00 – 15.30 uur) bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, Nijmegen. 

Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. 

Wil je meer weten over de activiteiten van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, kijk dan eens op onze website www.ccnz.nl

 

Over de organisator

Creatief Centrum Nijmegen Zuid
Dagelijks bieden wij velen de gelegenheid om samen met anderen met een hobby bezig te zijn. ... Lees meer