Details

Dinsdag 30 mei 2023 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Alfred Hitchcockstraat 17, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 11 juli 2023

Bij Intuïtief Traject kun je terecht voor het praktisch leren gebruiken van je intuïtie, bewustwording en het ontwikkelen van je zelf.

Vanaf 18 april verzorgt Intuïtief Traject een basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling van 11 wekelijkse lessen bij ecodorp Zuiderveld (Nijmegen Noord)

De basiscursus intuïtieve vaardigheden is het 1e deel van een basisjaar waarin je jezelf ontdekt en je intuïtie praktisch leert gebruiken als een innerlijk kompas. Je leert om naar jezelf te luisteren, je eigen weten en gevoel te volgen en beslissingen te maken die voor jou kloppen.
Zo ontdek je wat jouw weg is vanuit een heldere communicatie met jezelf en anderen. Wat bij jou hoort en wat niet. 

De lessen zijn ervaringsgericht en maken je bewust van jouw energie, wie je bent, wat je echt wilt en wat je hierin tegen komt. Welke ervaringen, emoties, gedachten, ideeën en meningen nog bij je passen, wat jou in de weg zit en wat je los wilt laten. 

In de basiscursus van 11 lessen komt o.a. aan de orde:

·         Gronden en focussen van je aandacht. In het moment van NU voelen en                  waarnemen.

·         Eigen ruimte, herkennen en onderscheidt maken tussen jouw energie en die           van anderen.

·         Energie stromen, in je vitaliteit en kracht. Wat is van invloed op jou en je                   energie en hoe hiermee om te gaan.

·         Ontdekken wat voor jou NU belangrijk is en eventueel loslaten van vaste                   patronen, ideeën en overtuigingen.

·         Het effect van weerstand, moeite, perfectie, humor op je energie. 

·         In contact zijn met je talenten, kwaliteiten en bewust richting geven aan je                 leven. 

De oefeningen en technieken zijn dagelijks te gebruiken in je leven, relaties en werk. Je krijgt praktische handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken.

Meer info via www.intuitieftraject.nlOver de organisator

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Sinds 2003 verzorgt Intuïtief Traject scholing in het verder ontplooien en toepassen van intuïtieve vaardigheden voor persoonlijke en pro...... Lees meer