Workshop Happy stones

  • 99 weergaven

Details

Vrijdag 23 september 2022 van 13:00 tot 15:30 uur
Afgelopen
Tolhuis 4444, Nijmegen

Vrijdagmiddag 23 september geeft Renée Rokers in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop ‘Happy stones maken’. De workshop is van 13.00 tot 15.30 uur.
Kleurrijk, vrolijk en uniek
Renée maakt al een paar jaar happy stones “Tijdens wandelingen leg ik de vrolijke stenen weg in de hoop dat iemand hem vindt en er een glimlach van op zijn gezicht krijgt”
Nadat je de stenen hebt gemaakt met acrylverfstiften moeten ze 24 uur drogen voordat ze afgelakt mogen worden. Je kunt je stenen op een andere dag op afspraak ophalen.
Aanmelden en kosten
De kosten voor de workshop zijn € 12,50 per persoon. Hiervoor krijg je alle materialen die je nodig hebt voor je stenen, intensieve begeleiding en koffie of thee.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar onder vermelding van Workshop happy stones maken. Je kunt je ook persoonlijk aanmelden (op werkdagen tussen 09.00 – 15.30 uur) bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, Nijmegen. Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.
Wil je meer weten over de activiteiten van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, kijk dan eens op onze website www.ccnz.nl

Over de organisator

Creatief Centrum Nijmegen Zuid
Dagelijks bieden wij velen de gelegenheid om samen met anderen met een hobby bezig te zijn. ... Lees meer