Een Romeinse zomer

Museumpark Orientalis

  • 93 weergaven

Details

Donderdag 15 juli 2021 van 11:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Profetenlaan 2, Heilig Landstichting
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot en met 5 september 2021

Ruim tweeduizend jaar geleden streken de Romeinen neer in Gelderland. In Museumpark Orientalis is een complete Romeinse stadstraat te vinden, gebaseerd op een Romeinse straat in Jeruzalem. Hier zijn huizen uit de Egyptische, Griekse en Romeinse tijd nagebouwd. Deze zomer, van 10 juli tot en met 5 september, kun je de échte Romeinse sfeer beleven als de straat tot leven komt. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Kom verkleed als Romein naar het museumpark en ga op ontdekkingstocht. Gedurende de hele Romeinse zomer kunnen de jongere bezoekers met een doe-tasje in de aanslag een reis maken door het Romeinse rijk. Volbreng jij alle opdrachten? Dan kan je je aan het einde van jouw reis een echte Romein noemen!  

 

Let op: de activiteiten kunnen per dag verschillen. Kijk goed in de agenda op de website om te zien wat er wanneer te beleven is! (Maandagen zijn wij gesloten.)

Over de organisator

Museumpark Orientalis
Museumpark Orientalis is het oudste openluchtmuseum van Nederland. De kleurrijke wereld van het jodendom, christendom en de islam komt to...... Lees meer