EXTRA FILMVOORSTELLING DE BEVRIJDING VAN NIJMEGEN IN BEELD

  • 163 weergaven

Details

Maandag 13 januari 2020 van 14:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Lindenberg
Nijmegen, Nederland

In september verzorgde de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld twaalf voorstellingen over de bevrijding van Nijmegen en het leven in de frontstad. De film van een uur bestond uit   buitenlands materiaal over de stad tussen 17 september en 26 november ’44. Beelden die in Nederland nog nooit vertoond waren. Alle voorstellingen waren uitverkocht; in totaal betekende dat zo’n 1700 belangstellenden. Veel mensen moesten worden teleurgesteld omdat er geen plaats meer was. Bijna 100 personen gaven via email aan dat zij de voorstelling alsnog graag wilden zien. 

Om hen en andere belangstellenden daarvoor de kans te geven wordt de film nogmaals vertoond. Dat gebeurt op maandag 13 januari. Er zijn dan twee voorstellingen: een middagvoorstelling om 14.00 uur, en een avondvoorstelling om 20.00 uur. De voorstellingen zijn in de Steigerzaal van Cultureel Centrum de Lindenberg. Ingang is via het Info Centrum WO2. 

De entreeprijs bedraagt € 5,00, excl. administratiekosten € 1,00 aan de kassa of € 1,50 per bestelling via internet. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de kassa van de Lindenberg (de kassa is gesloten van 22 december t/m 5 januari 2020), of kunnen gekocht worden via de website: https://www.delindenberg.com/theater/

Over de organisator

Germaine van Baarle
Germaine heeft nog niets over zichzelf geschreven.