Open Dag

de inloop

41 weergaven
Details
Woensdag 11 september 2019 tussen 08:00 en 22:00
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 29 september 2019

Zaterdag 7 september is het weer De Open Dag van stichting De Inloop.

Zij bieden prettige cursussen zonder veel ambitie en prestatiedrang, maar lekker in je eigen wijkcentrum en laagdrempelig geprijsd, zodat dát geen beletsel kan zijn! 

Wat dacht u ervan om na al die vakanties in Spanje, nu toch eens wat meer van de taal te gaan leren, zodat je ook een gesprekje met de ober of caissière kunt voeren? 

Of wordt het tijd om weer eens wat aan beweging te gaan doen? Schrijf je dan in voor één van de bewegingscursussen.  We bieden ze op verschillende niveaus aan met Yoga, Line-Dance en Zumba (nieuw in ons aanbod!).

En tot slot: onze veelzijdige computerhulp! Je kunt het zo gek niet bedenken of onze docent Christiaan kan je op weg helpen! Of je nu een gehele cursus wilt volgen, met heel veel individuele aandacht, zodat juist jóuw vragen beantwoord worden terwijl je werkt op één van de computers die De Inloop in het Wijkcentrum heeft staan, of  je werkt op je eigen laptop of tablet, omdat je juist dáár beter mee wil leren omgaan. Óf je maakt gebruik van het inloopspreekuur, dat Christiaan na de les heeft, zodat je je vraag privé aan hem kunt voorleggen.  Of wil je iets aan de hardware van je computer veranderen? (bijv. een extra geheugen erbij plaatsen?).  Ook daarvoor kun je advies en hulp bij Christiaan vragen. Volgens mij moet hij het wel ontzettend druk krijgen met zo'n veelzijdig aanbod.  Maar wilt u gebruik maken van het Inloopspreekuur en u heeft weinig tijd, kunt u ook via De Brack een afspraak maken.

 

Kortom: weer een rijk en gevarieerd aanbod. Kijk naar het volledige aanbod op www.deinloop.nl. Ik zou zeggen: voor elk wat wils en om de prijs hoeft u het niet te laten! Wij zien graag uw inschrijving tegemoet. Dit kunt u digitaal doen, door op internet te gaan naar de site van De Inloop: www.deinloop.nl  en dan naar het tabblad  "Inschrijven"  gaan of via een aanmeldingskaart verkrijgbaar in het Wijkcentrum de Brack, in Wijkcentrum Dukenburg , in de stadswinkel en in de bibliotheek Zwanenveld.

Over de organisator
de inloop
de inloop heeft nog niets over zichzelf geschreven.