Via bruggen in stilte wandelend van Nijmegen Dukenburg naar Waalkade

Het Zesde Geluk

  • 282 weergaven

Details

Maandag 10 juni 2019 van 10:00 tot 14:30 uur
Afgelopen
Zwanenveld
Nijmegen, Nederland

Voor het vijfde jaar op rij kun je met Pinksteren gezamenlijk in stilte wandelen en daarin verbondenheid ervaren, met jezelf, met elkaar, met de stad Nijmegen en via bruggen met ‘de overkant’. Deze keer op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni. Ga je mee?

De wandeltocht is ongeveer 14 km. We starten bij busstation Nijmegen Dukenburg (reclamezuil met rondom bank); het eindpunt is het Labyrint op de Waalkade. Samenkomst 10 uur (vertrek 10.15 uur), eindtijd ongeveer 14.30 uur. Tussendoor passeren we heel wat bruggen en zijn er enkele pauze- of bezinningsmomenten. Zoals bij het kunstwerk On the road aan het Maas-Waalkanaal, en op het 20 Septemberplein waar gelegenheid is om iets ter inspiratie in te brengen: een lied, gedicht, dans… of toeschouwer zijn. We lopen langs de dichtregels op de Lentse Warande. Voor wie trappenlopen geen optie is, is er een alternatieve route.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je aan via .

Tot ziens!
Het Zesde Geluk, Anja Strik

Over de organisator

Het Zesde Geluk
Speelruimte en praktijk voor bewuste zelfontplooiing (zelfonderzoek, lichaamsbewustzijn, meditatie, communicatie)... Lees meer