Theatervoorstelling over Autisme in Heseveld

Indigo

  • 179 weergaven

Details

Dinsdag 27 september 2016 van 19:30 tot 21:15 uur
Afgelopen
Boksdoornstraat 93
6543 SE Nijmegen, Nederland

Indigo organiseert samen met Brede School de Zonnewende de voorstelling ‘Een indiaan in huis’ van theatergroep Bint, in de Nijmeegse wijk Heseveld. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. 

In ‘Een indiaan in huis’ staat Casper centraal. Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

De voorstelling is speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met autisme (ouders, familie, hulpverleners, leerkrachten).

POW-WOW
 
Geheel in de traditie van de indianen volgt na de voorstelling een pow-wow: dat is een bijeenkomst van wijze indianen die hun krachten bundelen. Wij nodigen u hierbij uit uw eigen ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt met behulp van prikkelende kaartjes en simpele regels.

AANMELDEN BIJ INDIGO
 
Wilt u erbij zijn? Dat kan! De voorstelling is op dinsdag 27 september, van 19.30 tot 21.15 uur in Brede School de Zonnewende, ingang aan Boksdoornstraat 93 in Nijmegen.

Deelname is gratis, maar meld u zich wel even aan? U kunt zich aanmelden bij Indigo via 026-3124483 of . Kijk voor meer informatie op www.indigo.nl.

Over de organisator

Indigo
Indigo biedt mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doen we door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp, groepen en begeleiding...... Lees meer