Details

Woensdag 9 maart 2016 van 09:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
de Geerkamp 1133
Nijmegen, Nederland

Wandel mee met ons op 9 maart en beleef wat aandacht voor jouzelf kan betekenen!

In alle rust gaan we woensdagmorgen 9 maart op pad. We wandelen in stilte en met aandacht in de verstillende omgeving van het struingebied bij Beuningen. Na een korte kennismaking met elkaar wandelen we drie kwartier zonder met elkaar te spreken. We gaan op weg met een meditatieve tekst. Die kun je meenemen op je tocht. Daarna wandelen we in rustig tempo weer terug en wisselen we twee aan twee uit wat de stilte, onze waarnemingen en de woorden voor ons betekenen. Bij terugkomst drinken we koffie/thee en is er iets lekkers. Wie wil, kan zijn of haar ervaringen dan delen met de andere deelnemers.

'Compassie' is het thema van de maandelijkse wandelingen: deze mildheid (mededogen met jezelf en de ander) maakt je een wijzer, liefdevoller en fijner mens. Dat – en jouw compassie maakt de wereld een stukje liefdevoller! Iedere maand is er aandacht voor een ander aspect van compassie.

Meedoen?
Datum: Woensdag 9 maart 2016
Tijd: 9.30 uur tot ca. 11.30 uur
Plaats: verzamelen bij de Andreaskerk, Kerkstraat 52, 6551 ZZ Weurt
Kosten: Waardebepaling achteraf. Jij bepaalt en betaalt wat jij het waard vindt.
Aanmelden: tot 18.00 uur de dag ervoor via .

Verdere informatie op http://www.zininmijnleven.nl/even-stilstaan/

Tot ziens! Hartelijke groet,
Annet Hogenbirk

Over de organisator

Zin in mijn Leven - aandacht en inspiratie voor jou!
Zin hebben in je leven, dat is waar ook jij mee bezig bent. Is het niet? Dat is iets waar jij tijd en aandacht aan besteedt of wilt beste...... Lees meer