Indiaan in huis: voorstelling over autisme

Indigo

  • 116 weergaven

Details

Maandag 30 november 2015 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Oosterhout
Nijmegen, Nederland

“Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?”

Indigo organiseert samen met het sociaal wijkteam noord en MEE de voorstelling 'Indiaan in huis' van theatergroep Bint, in Nijmegen Noord. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. De voorstelling is speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met autisme (ouders, familie, hulpverleners, leerkrachten).

Geheel in de traditie van de indianen volgt na de voorstelling een pow-wow: dat is een bijeenkomst van wijze indianen die hun krachten bundelen. Wij nodigen iedereen hierbij uit eigen ervaringen uit te wisselen.

De voorstelling is op maandag 30 november, in Theater de Klif in Nijmegen Noord. Deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden bij Indigo: (026) 312 44 83 of .

Over de organisator

Indigo
Indigo biedt mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doen we door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp, groepen en begeleiding...... Lees meer