Cabaret van de toekomst op theaterschip de Zeester

  • 288 weergaven

Details

Zondag 31 maart 2019 van 16:00 tot 18:30 uur
Afgelopen
Lindenberghaven 1d
Nijmegen, Nederland


In de Lindenberghaven van Nijmegen, pal onder de Waalbrug, vind je een knus drijvend theater: TS de Zeester. Een mooi theatercafé voor aanstormend talent en try-outs door grote theaternamen. Op zondag 31 maart is het podium aan de cabaretiers van de toekomst. KIEK presenteert de finalistentour van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Het Groninger Studenten Cabaret Festival - GSCF is één van de grootste cabaretfestivals van Nederland, voor en door studenten georganiseerd. Millennials met een bak humor op zak!

 Eerdere bekende winnaars van het festival zijn: Jochem Myjer en Theo Maassen. Na een spetterende finale van deze 32e editie touren de winnaars door het land. Met ditmaal Henk Overdijk (winnaar juryprijs én publieksprijs), Tijmen Dokter en Melise Yazgili.

 Bekijk een schitterende en hilarische monoloog door Overdijk: een "lulletje rozenwater" dat gebukt gaat onder een strenge opvoeding. Laat je inpakken door de jonge Dokter die WOII strijdverhalen weet om te draaien tot een fascinerende voorstelling. Geniet van de grappige sketches door een Yazgili, een gevatte Veendamse dame van Turks-Koerdische komaf.

Zondag 31 maart, 16.00 uur (zaal en bar open 15.30 uur)
 
Tickets vanaf € 8,50 via www.altijdnijmeegs.nl/gscf
 TS de Zeester, Lindenberghaven 1d, Nijmegen


Over de organisator

KIEK Altijd Nijmeegs
Rosalie en Rob, de grondleggers van KIEK, houden van theater, kleinkunst, muziek en vooral van Nijmegen. ... Lees meer