Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Activiteit:

10 november Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Geplaatst door: Sandra Smeets
Begint op: zaterdag, 10 november 2018 om 11:00
Eindigt op: zaterdag, 10 november 2018 om 14:00
Locatie: Tolhuis, Nijmegen, Nederland

Repareren als alternatief voor weggooien

10 november Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid


Staand achter de uitspraak: ‘Weggooien? Mooi niet!’ is zaterdag 10 november weer een Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44. Het Repair Café is gratis toegankelijk en de bedoeling is om (samen) de meest uiteenlopende gebruiksartikelen te repareren.


Je neemt van thuis kapotte spullen mee (en indien aanwezig ook de gebruiksaanwijzing). Denk aan elektrische apparaten, fietsen, kleding, speelgoed, etc.. Een enthousiast team van vrijwillige reparateurs staat van 11.00 tot 14.00 uur voor je klaar om je te helpen bij het herstellen.


Gereedschap en in beperkte mate ook materiaal om de reparaties uit te voeren, zijn aanwezig. Vind je dat je goed geholpen bent, dan geef je een vrijwillige bijdrage. Zijn de benodigde onderdelen aanstaande zaterdag niet aanwezig? Elke tweede zaterdag van de maand kun je tussen 11:00-14:00 uur terecht bij het Repair Café in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. De volgende bijeenkomst is op 8 december. Wil je meer weten? Bel dan met onze beheerders 024-3452113.

Bekijk alle activiteiten in de buurt »